Onbeperkt sporten via je werk
Het kan nu ook in {plaatsnaam}

Met het flexibele Workit sportabonnement krijgen jij en je collega’s onbeperkt toegang tot de tofste sportlocaties in de buurt. Vanaf €20 per maand kun je onbeperkt sporten via jouw werkgever. Hoe tof is dat! Flexibel sporten voor jou én fit aan het werk. Win-win!

Check of jouw werk al meedoet Ik heb interesse als bedrijf

From work to workout

Werk aan je vitaliteit, samen met je collega’s of lekker alleen. Met 1 druk op de knop boek jij je workout. Van krachttraining, groepslessen, padel tot aan zwemmen. Alle combinaties zijn mogelijk en jij bepaalt waar en wanneer je sport. En dat voor een aantrekkelijke prijs dankzij jouw werkgever, want die regelt dat gewoon voor jou. Like a boss!

 • Kickboxen
 • Boxen
 • Suppen
 • Bouldering
 • Tennis
 • Boxing
 • Fitness
 • Spinning
 • Yoga
 • Crossfit
 • Wall Climbing

Onbeperkt sporten via je werk
Lekker aan de slag met Workit!

Jouw voordelen op een rij
 • Sport alleen of met collega's
 • Altijd in de buurt
 • Op elk moment
 • Vanaf €20 per maand
 • Flexibel en onbeperkt
 • Word energieker en vitaler
Combineer sporten

Check of je werkgever is aangesloten

Vul je gegevens in en ontdek of jouw bedrijf al is aangesloten bij Workit. Je krijgt het antwoord direct in je mailbox. Als jouw bedrijf al is aangesloten kun je direct een abonnement afsluiten!
Let op: vul je zakelijke e-mailadres in.

Tip je werkgever

Is jouw bedrijf nog niet aangesloten? Wij helpen je om je werkgever te overtuigen! Zodra jij aan de slag kan via Workit, dan hoor je het. Komt dit door jouw tip? Dan sport jij zes maanden gratis!

Tip je werkgever

#fromworktoworkout

Zet je collega’s aan het werk! Win een half jaar gratis workouts met één collega. Deel jouw office workout met #fromworktoworkout en tag @workit.nl om kans te maken.

Check de actievoorwaarden

visual-officeworkout.png

Gun jezelf een positie als topwerkgever
Let's do this, like a boss!

Vitaliteit is een thema waar jij je graag mee bezig houdt. En terecht! Fitte medewerkers zijn mentaal en fysiek sterk. Jij weet als geen ander welke positieve effecten dat heeft op de werkvloer. Win-Win! Met Workit krijg jij mensen in beweging. Jouw collega's kiezen zelf waar en wanneer zij willen sporten. Lekker flexibel!

Jouw voordelen op een rij
 • Vitale medewerkers
 • Team building
 • Goed voor employer branding
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
Minder verzuim

Sportende medewerkers verzuimen gemiddeld 6 dagen per jaar minder!

Yes, dit wil ik voor mijn collega's

Contact met Workit
Direct antwoord op jouw vragen

Sta je te popelen om met Workit aan de slag te gaan of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op en we zorgen dat het zo geregeld is! Je kan ons bellen, een WhatsAppje sturen of het contactformulier invullen. Lekker flexibel.

Neem contact op

neem-contact-op-met-workit-1.png

Antwoord op je vragen over Workit
Alle FAQ's voor jou op een rij

Algemene vragen over Workit

Workit is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland. Met Workit spelen we in op dé trend van nu: sporten waar en wanneer jij wilt. 1 abonnement geeft jou toegang tot álle deelnemende Workit sportlocaties. Lekker flexibel dus! Op maandag zwemmen, op woensdag fitnessen en op zaterdag boulderen? Het kan allemaal!

Check snel of jouw werkgever al deelneemt.

Via Workit kan jij uit oneindig veel lessen kiezen. Denk aan yoga, suppen, squashen, padel, fitness, CrossFit, bootcamp en nog veel meer! Misschien ontdek jij nog verborgen talenten van jezelf. Bekijk het Workit netwerk en ontdek alle mogelijkheden.

De korting die je krijgt is afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever. Is jouw werkgever al aangesloten bij Workit? Log dan in om te kijken wat jouw voordeel is. Is jouw werkgever nog niet aangesloten? Tip dan je werkgever.

Je kan gebruikmaken van de walk-in optie als je gebruik wilt maken van de faciliteiten die de sportlocatie aanbiedt (bijv. vrije fitness), of voor sommige lessen die je niet vooraf hoeft te boeken. Scan de QR-code op de balie voor jouw walk-in. 

Workit is super flexibel, zo ook de looptijd van jouw abonnement. Al vanaf de start is jouw abonnement maandelijks opzegbaar. Bepaal dus zelf hoelang je sportavontuur duurt! 

Jazeker! Het Workit aanbod blijft zich uitbreiden. Zit Workit nog onvoldoende in jouw regio, maar ben je wel geinteresseerd? Stuur ons gerust een e-mail, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw regio.

Als je werkgever is aangesloten bij Workit, kan je kiezen uit het Credits abonnement of het Unlimited abonnement. Bij het credits abonnement krijg je 30 credits per maand. Afhankelijk van de lessen of walk-ins die je kiest, komt dit neer op ca. 4 work-outs per maand. Overgebleven credits kan je eenmalig meenemen naar de volgende maand. Het Unlimited abonnement zegt het al: onbeperkt sporten (echt!). 

Is jouw werkgever (nog) niet aangesloten, dan kan je een ambassadeursabonnemet afsluiten. Hierbij heb je de keuze uit 3 credit abonnementen: Light, Medium of Heavy. 

Vragen voor bedrijven

Sporten 'on demand' is hét sporten anno nu! Met Workit bied jij jouw medewerkers het flexibele sportabonnement waar ze naar op zoek zijn. Door collega's te stimuleren om voldoende te sporten, houd jij jouw werkvloer gezond én laat je zien dat jouw organisatie zich inzet voor goed werkgeverschap. Win-Win! 

Aanmelden voor Workit is super makkelijk. Neem contact met ons op en wij helpen je aan een vliegende start! We adviseren je graag over de mogelijkheden van Workit. In no-time richten we een eigen portaal voor je in en voor je het weet is het al zover! Dan mag jij het blije nieuws delen met jouw collega's: lekker in beweging met Workit! 

Geen nood, ook daarbij helpen we je. Wij hebben flitsende promotiematerialen die we je aanleveren. Spread the word!

Hiervoor krijg jij toegang tot jouw bedrijfsportaal, lekker makkelijk! In één oogopslag zie je hoe het ervoor staat en hoe sportief jullie al bezig zijn!