Zhembrovskyy Studio West Amsterdam

Zhembrovskyy West is een unieke ballet-, dans- en fitnessschool gelegen in een prachtige en lichte studio ten westen van het Vondelpark in het centrum van Amsterdam. Het proces van het verwelkomen van nieuwe docenten is zeer selectief, met als doel de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen om studenten te inspireren en te motiveren, terwijl een exclusieve en toch leuke ervaring wordt geboden. De meeste docenten komen van dansgezelschappen zoals Het Nationale Ballet en er zijn lessen die geschikt zijn voor alle niveaus van bekwaamheid en ervaring.


Let op: De ingang van de studio is via de buitentrap links van gebouw 102-1/2. Loop de trap op en neem de eerste deur aan je rechterhand. Kom alsjeblieft een paar minuten voor aanvang van de les. Bij aankomst meld je je aan met je naam door de iPad aan de muur in de studio te gebruiken.


PROBLEMEN BIJ HET VINDEN VAN DE STUDIO?

Als je problemen hebt met het vinden van de locatie, bezoek dan de volgende website voor routebeschrijving: https://www.zhembrovskyy.com/contact-west

Er mag geen buitenschoeisel of zwarte zolen in de studio worden gedragen. Sokken, zachte ballet- en pointeschoenen zijn toegestaan. Het is ook prima om op blote voeten te zijn. Neem alsjeblieft je eigen waterfles en handdoek mee om goed gehydrateerd te blijven en voor een opgeruimde ruimte te zorgen.


Let op: annulering is mogelijk tot 10 uur voor de les

Om meer te lezen over de huisregels, ga naar: https://www.zhembrovskyy.com/terms-policies

Zhembrovskyy Studio West
Zhembrovskyy Studio West
Zhembrovskyy Studio West
Zhembrovskyy Studio West
Zhembrovskyy Studio West

Adresgegevens

Zhembrovskyy Studio West
Eerste Helmersstraat 102
1054 EG Amsterdam