Make a Move Rotterdam

Make a Move is 'het' alternatief in Rotterdam voor mensen die de traditionele sportscholen of fysiotherapie beu zijn. Wij staan voor op maat gemaakte programma's met langdurig resultaat, kennis en een prettige omgeving.


Het draait allemaal om jou


Ons team van fysiotherapeuten en personal trainers doet er alles aan om alleen maar tevreden klanten en patiƫnten te hebben. We werken op persoonlijk vlak, hanteren een hoge funfactor en delen met veel enthousiasme onze visie op gezondheid en vitaliteit. Het is ons doel om van u een loyale, tevreden en vitale klant te maken.


Functionele training


Al onze programma's, inclusief fysiotherapie, zijn gebaseerd op "Functional Training".


Je eigen lichaam is het belangrijkste trainingsmateriaal om basisvaardigheden zoals coƶrdinatie, behendigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid te verbeteren. Wij streven naar een optimaal werkend lichaam, daarom maken wij geen gebruik van machines. Een lichaam dat goed werkt, is een lichaam waarin je je goed voelt.

Make a Move maakt deel uit van het "Functional Training Network", dat allemaal volgens dezelfde principes werkt, zodat je er zeker van kunt zijn dat je traint met de nieuwste, meest effectieve en leukste trainingsprogramma's.


Top faciliteiten in onze studio


Onze nieuwe studio, Houtlaan 20a in het Scheepvaartkwartier, biedt alles om je welkom en aangemoedigd te laten voelen. Naast vijf goed geoutilleerde trainingsruimtes en twee behandelkamers beschikken we over 4 kleedkamers met douche. In onze gezellige woonkamer kunt u heerlijk ontspannen met een goede kop koffie of thee.

Make a Move

Adresgegevens

Make a Move
Houtlaan 20
3016 DA Rotterdam