Bodies Gym Rotterdam

Welkom bij Bodies Gym Slinge - jouw lokale sportschool voor een realistische fitnesservaring!


Bij Bodies Gym Slinge streven we ernaar om jouw fitnessdoelen te ondersteunen in een buurt die we liefhebben. Onze sportschool is divers en is een multiculturele plek waar zowel doorgewinterde sporters als beginners zich thuis voelen. We zijn trots op onze eenvoudige, maar professionele benadering van fitness, en jij bent ook van harte welkom.


Wat maakt ons anders?


Voorzieningen:

Bij Bodies Gym Slinge kun je terecht voor een no-nonsense fitnesservaring. Naast alle standaard voorzieningen hebben we een proteïnebar, goede en gezonde snacks om je energie weer op te bouwen na het sporten. En voor de liefhebbers hebben we de sauna’s, voor de mannen en vrouwen apart.


Persoonlijke Begeleiding:

We begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft. Ons team van deskundige trainers staat klaar om je te helpen bij het opstellen van een trainingsplan dat bij jou past, en we bieden praktisch advies om je te ondersteunen bij je fitnessreis.


Buurtgemeenschap:

Bodies Gym Slinge is niet zomaar een sportschool, het is een plek waar buurtbewoners samenkomen om te werken aan een gezondere levensstijl. Sluit je aan bij onze gemeenschap en maak nieuwe vrienden terwijl je aan jezelf werkt.


Variatie aan apparatuur:

Onze sportschool biedt voor alle soort trainingen de juiste trainingsapparaten, zodat je op een effectieve manier aan je fitnessdoelen kunt werken.


Of je nu een ervaren sporter bent of net begint, bij Bodies Gym Slinge vind je de essentiële middelen om je doelen te bereiken. We geloven in de kracht van fitness om je zelfvertrouwen te vergroten en streven ernaar om jou te helpen je beste zelf te worden.


Kom gerust langs voor een rondleiding of neem contact met ons op. Ontdek waarom Bodies Gym Slinge de perfecte plek is voor een gezonde en realistische fitnesservaring. Samen werken we aan een sterker, gezonder en gelukkiger jij!.


Goed om te weten:

  • Ben je voor het eerst bij Body Gym? Meld je dan eenmalig aan, zodat er bij calamiteiten juist gehandeld kan worden!
  • De Sauna is uitgezonderd voor Workit-leden.
Bodies Gym

Adresgegevens

Bodies Gym
Hijkerveld 164
3085 PD Rotterdam