CrossFit Moordrecht Moordrecht

CrossFit is ook voor jou!

Jij bent welkom, zoals jij bent en ongeacht welk niveau je hebt. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, wij kunnen je ondersteunen en je dat extra zetje geven. Daarbij kijken we wat jij aankan en wat jouw niveau is. Alle bewegingen worden vooraf uitgelegd, zodat het voor iedereen duidelijk is hoe hij of zij de beweging veilig en op de juiste intensiteit kan uitvoeren.

‚Äč 

Bij ons is het sporten nooit saai, want de WOD (Workout Of the Day) is elke dag anders. We zijn trots dat we deel uitmaken van de gemeenschap en dat we onze vrienden en buurtgenoten kunnen helpen aan hun fitnessdoelen te voldoen.


Wij onderscheiden ons in onze laagdrempelige aanpak en persoonlijke aandacht. Alle coaches zijn minimaal CrossFit Level-1 Gecertificeerd en krijgen training in het omgaan met vrouwen tijdens en na hun zwangerschap. Heb je specifieke klachten dan kan je dat aangeven bij de coach en zal hij of zij jouw persoonlijk adviseren.

 

Huisregel let op!

Bij CrossFit Moordrecht is het niet toegestaan om zonder shirt te trainen. Dat betekent voor de vrouwen dat ze niet alleen in een sport-bh moen trainen. Zorg dat je navel bedekt is als je rechtop staat. Op deze manier voelt iedereen zich op zijn of haar gemak in onze community.

helpen aan hun fitnessdoelen te voldoen.

CrossFit Moordrecht
CrossFit Moordrecht
CrossFit Moordrecht
CrossFit Moordrecht
CrossFit Moordrecht

Adresgegevens

CrossFit Moordrecht
Grote Esch 632
2841 MJ Moordrecht

Rooster

zondag 21 april
Bezig...