Solide Yoga & Stresspreventie Wateringen

‘Ga voor een meer ontspannen leefstijl bij ons Yoga- en Stresspreventie centrum in Wateringen. Ons centrum gaat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en optimale begeleiding. Ons ervaren specialistenteam aan docenten is grotendeels ook therapeutisch opgeleid in o.a. ademtherapie, meditatie, lichaamsgerichte- en emotionele therapie, Qigong en mindfulness, zodat we jou nog optimaler kunnen ondersteunen tijdens onze groepslessen. 


Bij ons kun je terecht voor een ruim lesprogramma aan diverse stijlen Yoga; meditatieve, statische of dynamische Yoga of Yogacombinaties. Wat je kunt verwachten? Ons Yogacentrum heeft een dorps karakter en we werken met groepen niet groter dan 12 deelnemers, waardoor de groepssfeer vertrouwd en persoonlijk blijft. Je bent van harte welkom! Wens je eerst advies, neem dan gerust contact op. 


Praktisch: 

• Met de auto? Parkeren doe je op het plein voor ons pand. Geen plek? Dan is er altijd plaats in de omliggende woonwijk.

• Op de fiets? Voor de deur zijn er voldoende fietsenrekken

• Doe voor je les makkelijk zittende, niet knellende kleding aan

• Wij beschikken over een groot assortiment aan materialen benodigd voor de lessen, als yogamatten, meditatiekussens, dekens, kussens, bolsters. Beschik je zelf over materiaal, neem dit gerust mee.

• Is er sprake van fysieke en/of mentale klachten, houden we hier graag rekening mee. Geef de informatie aub voorafgaande aan de les door aan de docent.

• TIP: kom op tijd, de deur is ca 15 tot 10 minuten voor de les open. Zo start je de les rustig’.Adresgegevens

Solide Yoga & Stresspreventie
Veenland 27
2291 NS Wateringen