Zwembad De Melanen Halsteren

Welkom in de Melanen!

De accommodatie is geopend van medio eind april tot begin september.

Wedstrijdbad en duikbassin
Zwembad de Melanen is een verwarmd buitenzwembad waar iedereen lekker kan genieten. Er zijn 6 banen van 25 meter lang waar ongestoord banen kan worden gezwommen. Voor de hoge- en lage duikplank hebben we een apart springbassin van 4 meter diep.
Recreatiebad
Naast het wedstrijdbad hebben we een groot recreatiebad. Deze begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Dit bad is ideaal voor kinderen die nog aan het oefenen zijn met zwemmen of voor zwemmers die liever af en toe met de voeten op de bodem willen staan. De kinderen hebben een eigen eiland met 2 glijbanen.
Kleuterbad
Voor de peuters en de kleuters hebben we een apart kleuterbad. De ligging is rustig op een eigen deel van de zonneweide. Al vroeg in de ochtend heeft u hier volop zon. Indien gewenst zijn er schaduwplekken.
Zonneweide
Uniek aan zwembad de Melanen is de ligging midden in de bossen. Op de zonneweide is volop ruimte om heerlijk te zonnebaden of juist lekker sportief te zijn.
Faciliteiten
Onze kleedkamers, (kleine) kluisjes voor waardevolle spullen, warme douches, toiletten, mindervaliden toilet/douche, horeca, horecaterras binnen, koffietafel, pingpongtafel en TV hoek, bevinden zich binnen in ons hoofdgebouw. Voor u en onze veiligheid beschikken we binnen ons hoofdgebouw over camerabewaking.
Parkeren
Voor zowel fietsers als auto’s zijn er voldoende parkeerplaatsen binnen 1 minuut loopafstand van het zwembad. Een deel van de fietsenstalling is voorzien van camerabewaking.
Adresgegevens

Zwembad De Melanen
Langstraat 7
4661 SE Halsteren