NeRo's Gym Sneek

Bij NeRo's gym is iedereen welkom en word je ontvangen in een ontspannen sfeer. Ons team staat garant voor een veilige, respectvolle en vertrouwde omgeving. Een plek waar tijd en aandacht is voor iedereen. Ervaring of niveau is niet van belang. Een sportieve mindset is alles wat je nodig hebt.

In onze gym kun je deelnemen aan de kickboks- of bokslessen die worden gegeven door ervaren en gedreven trainers. Tijdens de trainingen worden technieken geoefend op bokszakken, trapkussens, pads of elkaars handschoenen. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan technische vaardigheden en algemene conditie. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te sparren op je eigen niveau.

Bij NeRo's gym combineren we sport met een maatschappelijk belang. Sporten draagt bij aan een gevoel van welbevinden en ontspanning. Dat gevoel vasthouden in het dagelijks leven is niet altijd makkelijk. Bij NeRo's gym kun je inspannen en ontspannen. Onze trainers bieden een professionele les aan en daarnaast is er altijd tijd voor een gesprek of een luisterend oor.

Bij NeRo's gym kan iedereen deelnemen aan de lessen. Alle leeftijdsgroepen zijn welkom en worden begeleid op hun eigen niveau. De trainers zijn gediplomeerd en de hoofdtrainer is tevens een ervaren Jeugdhulpverlener.
NeRo's Gym

Adresgegevens

NeRo's Gym
Professor Zernikestraat 3
8606 JV Sneek

Rooster

zondag 21 april
Bezig...