Sportstudio Next Level Uden

Sport jij graag in een gezellige, kleine, persoonlijke omgeving? Dan is Next Level iets voor jou! Wij staan voor persoonlijk contact en leren je graag kennen! We doen er alles aan om je lekker, goed en verantwoord te laten bewegen, met jouw persoonlijke doel(en) voor ogen. Of dat nu is om je conditie te verbeteren, je lekker fit te voelen of onder de mensen te zijn. Wij zijn ervaren instructeurs van Les Mills groepslessen, kennen alle ins-en-outs en zullen je professioneel begeleiden naar jouw doel.

We zijn een jonge sportstudio met nieuw aangeschafte materialen waaronder originele Bodybikes® en zijn fris en vernieuwend met de in Uden e.o. unieke
Les Mills SPRINT™ en recent toegevoegde programma’s Grit Athletic en XCore®! Met in totaal negen verschillende programma’s bieden wij voor ieder wat wils en zijn wij de grootste aanbieder van Les Mills groepslessen in de regio.

Ben je na het zien van onze website net zo enthousiast als wij en ben je benieuwd of trainen bij Next Level iets voor jou is? Aarzel dan niet en boek snel via Workit!

Adresgegevens

Sportstudio Next Level
Udenseweg 8
5405 PA Uden