MOUVEMENT Oss

MOUVEMENT is een jonge en energieke vitaliteitsclub, actief in de wereld van sport en gezondheid. MOUVEMENT betekent beweging. Dat is precies waarvoor wij staan: jou in beweging krijgen om zowel fysiek als mentaal de meest optimale versie van jezelf te worden. Bij ons noemen we je daarom geen klant, maar een Mouver. Jij bent tenslotte zélf degene die in beweging komt!

Wij van MOUVEMENT zijn gespecialiseerd in leefstijl coaching, voedingsadvisering en trainingsondersteuning. We staan met deze allesomvattende dienstverlening 7 dagen per week voor je klaar, om stap voor stap, jouw doel te bereiken.

Vanuit onze prachtige vitaliteitsclub ondersteunt een divers en deskundig team van gepassioneerde collega’s het complete aanbod. Doordat we allen een leefstijl hebben waarin wijzelf ook dagelijks sporten en gezond eten, vormen we een sterk en op elkaar ingespeeld team. Hierdoor kunnen wij jou des te beter van dienst zijn. Onze ervaring is dat dit inspirerend en motiverend werkt.

Wij baseren ons op uitgebreide theoretische kennis, actuele inzichten en jarenlange persoonlijke ervaringen. Jij bent de specialist op het gebied van jouw lichaam en leefstijl. De combinatie tussen de expertise binnen MOUVEMENT en jouw zelfkennis is de sleutel tot succes.
MOUVEMENT

Adresgegevens

MOUVEMENT
Sweelinckstraat 13
5344 AE Oss

Rooster

zondag 21 april
Bezig...