Reborn Health Club Groningen

Privé fitness-en gezondheidscentrum Reborn Health Club is specialist in gezond leven. De meeste van onze klanten zijn 30 tot 65 jaar, zijn de (wilde) haren kwijt en worden begeleid in doelgerichte lichamelijke transformatie trajecten.

Onze club heeft precies de fitness materialen en apparatuur die je nodig hebt om alles uit jouw workout te halen op elk trainingsniveau. Materialen waar je niet voor in de rij hoeft te staan. Wij hebben namelijk een grote hoeveelheid spullen waardoor de kans klein is, dat je lang moet wachten zoals bij andere sportscholen.

Zo staan er bijvoorbeeld:

vijf ATX squatracken met ene eigen hoge en lage kabel pulley met een eigen stapel gewichten van 125kg met een steek pin en 150kg aan schijven per rack
Belt squat
Zeven bankjes
15 stangen( olympisch en specialty bars)
Dumbbells tot 50kg
Kettlebells tot 92kg
Leg curl, leg extension en leg press
Wallballs en slamballs tot 25kg
Heleboel powerbands van dun tot absurd groot en sterk, van kort tot lang.
Technogym fullbody kabelstations (zeer gebruiksvriendelijk onafhankelijk van jouw lichaamslengte)
Roeimachine
Airbike
Spinningfiets
Lig en zitfiets
Duuwband (geen loopband, hier moet je zelf voor werken ;))
Crosstrainer met adaptieve pas grootte (voor iedere lengte goed)
etc.

Bovendien werken we met reserveringen via onze app/Workit en een limiet aan het aantal klanten dat we tegelijkertijd toestaan in onze club. Momenteel maximaal 12. De ruimte wordt uitgebreid op korte termijn waarna er 16-18 kunnen trainen zonder steeds te wachten op elkaar. Het zal hier daarom nooit te druk worden. Wat ons betreft is vol = te vol.

Adresgegevens

Reborn Health Club
Lamsoor 2
9738 AL Groningen