Supperdupper Haren

Leuk dat je bij Supperdupper wil Suppen! Hieronder wat belangrijke informatie:
- Je dient je aanvraag te doen via het contactformulier op https://supperdupper.rezerveren.nl/ met de kortingscode. Klik in het rooster op Walk In om de code te vinden.
- Het is alleen mogelijk te reserveren voor 2 uur op het Paterswoldsemeer. Klik bij de reservering 'Per blok' om 2 uur te selecteren.
- Locatie: De startlocatie aan het Paterswoldsemeer is te vinden door Supperdupper in te typen op Google Maps. Het adres is Meerweg 209, NAAST het strandpaviljoen. NIET bij het strandpaviljoen naar de sup verhuur vragen! Die staat hier los van!
- Kleding: als het warm weer is kun je gewoon in zwemkleding Suppen, als het minder mooi weer is kun je het beste een shirt met lange mouwen meenemen dat een beetje nat kan worden. Aan het Paterswoldsemeer zijn wc- en douchehokjes waar je je om kunt kleden.
- Uitleg: als je weinig SUP ervaring hebt krijg je van ons een korte uitleg, dat is genoeg om zelfstandig het water op te kunnen. Wij doen alleen SUP verhuur dus er Supt niet iemand van Supperdupper met je mee.
- Betaling: kan ter plekke worden gedaan via de Workit app en de QR code. Vergeet dus niet je telefoon mee te nemen.
- Tijden: doordat wij SUPs verhuren op verschillende locaties kan het voorkomen dat wij een half uur voor je reservering nog niet op locatie zijn. Neem dus pas contact met ons op als je ons op het aangegeven tijdstip niet kunt vinden.
Supperdupper

Adresgegevens

Supperdupper
Meerweg 209
9752 XC Haren